88253670_1026672427706713_2731460567301619712_nErika egy nagyszerű tanár, rövid időn belül is eredményes a felkészítési módszere. Akár az írásra, nyelvtanra kell koncentrálni akár az élő beszédre, effektív, hatékony intenzív tanulás várható. Én egy sikeres felkészülés és vizsga után csak ajánlani tudom Kenderesi Erikát. Aki szeretne jó tanártól angolt tanulni az bátran keresse fel. Péter
A tanárnő szuper órái és felkészültsége segítségével sikeresen teljesítettem az előrehozott emelt szintű angol nyelvvizsgát, ezúton is nagyon köszönöm neki a felkészítést!
Bence
Erikát nyelvvizsga és Angliába való költözés miatt kerestem fel. Nagyon gyorsan felismerte az erősségeimet, a hiányosságaimat pedig fokozatosan, a saját tempómban építette fel. Míg nem találkoztam vele, az egész idegen nyelv stresszforrás volt az életemben. Mire végeztünk a harmadik órán már élveztem az egészet! Szakmailag nem találkoztam még nála profibbal, emellett pedig hatalmas pozitív energiát is átadott egy-egy órán! Bátran ajánlom bárkinek, akinek bármilyen okból szüksége van az angol nyelv tudására (nem csak papírforma szerint)! Nekem a jövőmet mentette meg az óráival! Nagyon szépen köszönöm!
Barbara(24)

“Erikával külföldre költözésünk előtt kezdtem el tanulni angolul. Már volt némi alaptudásom, amit be kellett építeni a gyakorlatban. Erika sok önbizalmat adott és bátorítást hogy merjem használni a nyelvet. Sokat kommunikáltunk angolul, és a tanult szavak, amiket Erika ajánlott az élethelyzeteim megoldásában segítettek. Így célirányosan készültünk az előttem álló feladatra.
Nagyon szerettem Erikához járni, mintha haza mentem volna, mindig kedves, és vendégszerető hangulatban várt.”
Erika M. (Belgium)

“Megtapasztaltam, hogy angol nyelvtanulás kellemes környezetben, gyomorgörcs nélkül is folyhat.  Olyan tanácsokat kaptam, amelyet nem csak a sikeres nyelvvizsgára felkészülés folyamán, hanem más stressz helyzetben is alkalmazhattam. Mindezt egy igazi magyar (angol) Hölgy társaságában, ezáltal betekintést nyerhettem a brit kultúrába is.”
Árpád 24  éves

“Újrakezdőként kerültem kapcsolatba Erikával. Amellett hogy egy nagyszerű embert ismerhettem meg benne gyorsan és pontosan felmérte a tudásomat és céltudatosan a nyelvvizsgára készülve fejlesztett hétről hétre. Módszerével magabiztosan és sikeresen hozzásegített a középfokú nyelvvizsga letételéhez. Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek.
Köszönöm Erika!”
Ádám-30 éves

Erika személyre szabottan készített fel a középfokú nyelvvizsgára, erősítve a gyengébb részeket és magabiztossá téve az alapokat.
Tematikusan készültünk a vizsgára, minden óra sikerélménnyel zárult.
A családias, nyugodt és vidám légkör illetve Erika  pozitív kisugárzása és motiválása segített átbillenni a holtpontokon.
Tibor-40 éves
Erikát a középfokú nyelvvizsgám letétele miatt kerestem fel. Nagyon hálás vagyok neki, hogy az idegességemet és a negatív gondolataimat mindig próbálta elűzni és segíteni abban, hogy márpedig nekem ez sikerülhet. Jelentem, sikerült! Nemcsak tudásával, de életszeretetével is minden órán lenyűgözött. Köszönöm még egyszer a felkészítést, a bátorítást, a biztatást, az idegességmentes órákat, a limonádét és persze a málnás teát. Mindenkinek kívánok ilyen kellemes hangulatú felkészülést.
Gréta
“Mindig jó jegyeim voltak angolból, de sohasem éreztem úgy, hogy „meg is érdemlem”. Sok angol tanárom volt, de nem sikerült rájönni ,hogy miért van ez az érzésem. Az érettségi közeledtével találtam rá Erikára. Ő volt az első olyan angol tanárom, akinek vártam az óráit. A változatos megközelítések, és a „Brown család” élete nyomán könnyed volt az angol tanulás. Nagyon szerettem, hogy funkcionális, mai dolgokat tanultunk, amiket a hétköznapi életben is lehet használni. Néhány intenzív óra után feldobódva mentem haza, mert úgy éreztem, értem és használni is tudom azt, amit tanultam. Mikor eljutottam oda, hogy nem gondolkoztam a mondatok helyességén, csak beszéltem, csökkentek majd szinte meg is szűntek a nyelvtani hibáim. Erika önbizalmat adott és megkedveltette velem az idegen nyelvet. Végül az angol érettségim is nagyon jól sikerült, hála Erika támogatásának, és remek tanításának. Korábban nem hittem volna, hogy az angol tanulás ilyen is lehet: nincs görcsölés, órákon át tartó szótár magolás, sakkozás a mondatrészek sorba rakásával, hanem egyszerűen rám ragad. Csak ajánlani tudom Erikát mindenkinek, aki szeretne megtanulni angolul, vagy csak szeretné megérteni a mindennapokban használt angol sajátos apróságait.
Köszönöm Erika !”
Fanni-18 éves
Rengeteget fejlődtem a közösen eltöltött órák alatt. Amikor megismertem Erikát az angol tudásom már elfogadható szinten volt, viszont ez bőven nem lett volna elég hétköznapi szituációkban. Az idő múlásával, a precíz, vidám hangulatú tanórákon ez a tudás egy magabiztos nyelvhasználó szintjére fejlődött. Folyékonyan, nyugodtan, bármiféle izgalom nélkül tudom az angolt a mindennapok során használni. Nem okoz gondot egy szöveg megértése, egy turista útbaigazítása vagy éppen egy gyors levél megírása a külföldi nyaralással kapcsolatban. Illetve rengeteg hasznos tanácsot, segítséget adott Erika, amelyek nagy befolyással vannak az életemre és a jövőmre.
 Márk-17 éves

A tanárnő nagyon sokat segített abban hogy minél magabiztosabban beszéljek angolul. Nem mertem sokat megszólalni,de a tanárnő segített levetni a gátlásaimat. A nyelvtant is nagyon könnyen megértettem, és igen érthetően meg tudta tanítani nekem, azóta is használom és segítenek azok a példák amiket Ön tanított nekem. Szeretek az Ön óráira járni, és bánom, hogy lassan érettségi után véget érnek.

Orsolya 19 éves

Nagyon tetszett hogy a lehető legtöbbet gyakoroltunk a nyelvvizsgára, hogy sokat gyakorolhattam a kiejtést a sok olvasással, hogy rengeteg új dolgot tanultam, nagyon szerettem a teákat a hidegebb évszakokban és a hangulatot is.
Gréta 14 éves

 

thank-you